UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 28 iunie 2009

PREMIERUL TREBUIE SA REPETE CEI SAPTE ANI DE-ACASA

Obran, care s-a aflat sa sfarsitul saptamani in Maramures pentru a lua parte la Scoala Politica TNL , a aratat ca prim-ministrul Emil Boc a pomenit in campania electorala de un reveniment in economie, in conditiile in care “specialistii de la statistica si cei ai FMI anticipau o prabusire a economiei romanesti de aproape 9 procente in al doilea trimestru al acestui an”.
Domnul Orban a pecizat:“Nu exista zi lasata de la Dumnezeu in care Boc sau vreun oficial din cabinetul Boc sa nu se faca de ras, sa nu minta sau sa nu comita vreun atentat la pudoare sau la adresa bunului simt”. Cu acest argument a iesit, astazi, in fata prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, care, nici una, nici alta, l-a trimis pe premierul Romaniei sa repete cei sapte ani de-acasa!
Ludovic Orban a facut o trimitere si la “balbaielile” referitoare la legea salarizarii in sistem unic a bugetarilor. “Una a spus premierul, alta secretarul de stat din Ministerul Muncii si o alta informatie a venit de la sindicate”. “Boc trebuie sa repete cei sapte ani de-acasa pentru ca altfel nu are cum sa apara in fata romanilor”, a mai spus Orban.