UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

miercuri, 15 aprilie 2009

IN TIMP CE PUTEREA SE CEARTA INTRE PARTIDE OPOZITIA MUNCESTE


Ma uitam la stiri pe TV si pe NET si am ajuns la concluzia ca "tara arde si baba se piaptana" in timp ce OPOZITIA munceste PUTEREA isi omogenizeaza oameni.

PNL

Dezbaterea motiunii simple pe agricultura: se va demara actiunea de strangere a semnaturilor necesare pentru depunerea acestei motiuni de cenzura. Liberali, nu pot fi de acord cu aceasta noua taxa impusa micilor intreprinzatori, cei care acum asigura mare parte din veniturile la bugetul de stat si sustin economia. Dimpotriva, considera ca ei ar trebui sprijiniti sa se dezvolte, nu sa-i ingropam printr-o fiscalitate excesiva. Suntem convinsi ca demersului nostru li se vor adauga nu doar colegii de la UDMR, aflati in opozitie alaturi de noi, ci chiar si parlamentari de la PSD si PD-L, nemultumiti de aceasta masura", a declarat deputatul Horea Uioreanu, viceliderul grupului PNL din Camera Deputatilor.La randul sau, deputatul UDMR de Cluj, Mate Andras, a precizat ca, desi decizia finala o vor lua grupurile parlamentare reunite, el personal este de acord cu initiativa liberalilor. "Introducerea impozitului forfetar loveste tocmai in clasa de mijloc, cea pe care noi ne chinuim sa o dezvoltam, si, in loc ca statul sa mai adune impozite de la micii meseriasi, va crea someri in plus si va impovara bugetul asigurarilor sociale", a adaugat Mate.Pentru depunerea unei motiuni de cenzura este nevoie de semnaturile a 25% din numarul de parlamentari, respectiv 117 semnaturi, iar PNL si UDMR au, impreuna, 113, ceea ce inseamna ca mai au nevoie de inca patru semnaturi de la restul grupurilor parlamentare.

Si PUTEREA ...unele titluri de studiat...







Si lista ar putea sa continnue mult si bine intre bataile din interiorul coalitie de la "ciolan",cel mai tare ma bucura faptul ca BOC a reusit sa-i fraiereasca si pe profesorii, zilnic ma gandesc cum ii mintea cu mariri de salarii pentru un vot de incedere si...au pus botul.

ROMANI SINGURA SALVARE ESTE CRIN ANTONESCU PENTRU ROMANIA IAR IN 2012 PNL-ul pentru ROMANIA