UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

luni, 13 aprilie 2009

EBA SAU PDL PENTRU UDREA

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, comentând anunţul Elenei Udrea potrivit căruia o va vota la euroalegeri pe Elena Băsescu, că toţi cei din partid trebuie "să tragă la căruţa PDL" pentru a face un scor cât mai bun.
Întrebat cum comentează declaraţia făcută, duminică, de secretarul executiv Elena Udrea, ministru al Turismului, potrivit căreia îşi va da votul, la alegerile pentru PE, Elenei Băsescu, candidat independent, întrucât după acest scrutin va reveni în PDL, Flutur a precizat că acest aspect nu s-a discutat în şedinţa conducerii partidului.
"Eu, în calitate de coordonator de campanie cu domnul Blaga, coordonăm această campanie şi ne interesează ca PDL-ul să facă un scor cât mai bun şi mergem înainte", a spus vicepreşedintele PDL.
El a reiterat afirmaţia preşedintelui PDL, Emil Boc, potrivit căreia, dacă ar fi avut posibilitatea să dea două voturi, cei din PDL ar fi dat unul şi echipei tinere reprezentate de Elena Băsescu.
"Părerea mea personală este că va trebui să tragem la căruţa acestui partid şi să facem un scor cât mai bun ca să reprezentăm cât mai bine PDL în PE", a spus Flutur, menţionând că este "opinia personală", şi nu "o poziţie oficială a partidului".
Întrebat cum comentează afirmaţiile Elenei Udrea, prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan, aflat pe prima poziţie în lista PDL pentru euroalegeri, a răspuns: "Domnul Gheorghe Flutur v-a răspuns deja la această întrebare. Nu umblăm aşa, fiecare cu opiniile lui".
UN LANT INTREG DE COMENTARII PE http://www.mediafax.ro/politic/flutur-despre-faptul-ca-udrea-o-va-vota-pe-elena-basescu-la-pe-trebuie-sa-tragem-la-caruta-pdl.html?1687;4209252 MEDIAFAX merita studiat