UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

luni, 9 februarie 2009

SENATORUL MARIUS NICOARA DORESTE PROTEJAREA LOCURILOR DE MUNCA


Marius Nicoara, candidat la Primaria Municipiului Cluj-Napoca din partea PNL, s-a intalnit joi 5 februarie cu locuitorii cartierului Grigorescu, Nicoarasi-a prezenta planul sau anticriza. Intalnirea a avut loc la restaurantul Hotelului Premier.
Programul economic anticriza pe care il propune senatorul Marius Nicoara a fost realizat impreuna specialisti din diferite domenii. Candidatul PNL la fotoliul de primar a declarat ca doreste sa protejeze locurile de munca, dar si sa sprijine persoanele in varsta.
Cetatenii participanti, s-au ararat deranjati de constructiile haotice din Cluj, de lipsa unui sediu pentru Filarmonica si a parcarilor din oras.
Nicoara i-a asigurat pe clujeni ca va continuta toate proiectele initiate deja de Primarie. „Marea majoritate a proiectelor care se desfasoara in Cluj sunt facute impreuna, Emil Boc cu Marius Nicoara. Impreuna le-am gandit, impreuna ne-am sfatuit. Voi continua poriectele si in nici un caz nu le voi distruge pe cele care sunt in derulare in acest moment”, a afirmat acesta.
Candidatul a mai precizat ca una dintre cele mai mari probleme ale Clujului este ceea ce se intampla in domeniul constructiilo si, implicit, lipsa unui architect-sef al orasului. “Primul lucru pe care il voi face este sa gasesc un om competent in acest sens. De asemenea, ma voi ocupa personal de obtinerea autorizatiilor”, a afirmat candidatul PNL la fotoliul de primar.
Candidatul Marius Nicoara a venit cu o alta promisiune pensionarilor, si anume intrari gratuite la spectacolele de cultura din oras.
Nicoara a criticat in acest sens modul in care a fost gandit proiectul stadionului. “Eu n-as fi dat jos stadionul inanite sa am bani sa-l construiesc. Dar a fost campanie electorala, de aceea a fost si demolat. S-au castigat multe voturi in acest fel. Consiliul Judetean nu are bani sa construiasca stadionul”, a afirmat Nicoara.
Candidatul PNL a fost insotit de deputatul Horea Uioreanu si de consilierul local Steluta Cataniciu.

Duminica 8 februarie, candidatul PNL a avut o intalnire cu pensionari din Ghiorgheni

Pensionarii din Gheorgheni i-au spus candidatului Marius Nicoara despre pericolul pe care il intampina Uniunea Pensionarilor, si anume acela de a-si pierde sediul oferit de Primarie. De asemenea, locuitorii din Gherorgheni s-au mai plans in legatura cu indiferenta pe care o intampina din partea autoritatilor cand sesizeaza nereguli in constructiile din cartier. Pensionarii din Gherogheni i-au mai cerut lui Marius Nicoara sa garanteze continuarea programului de gratuitati pentru transportul in comun pe raza municipiului Cluj-Napoca, problema la care Marius Nicoara a replicat ca va continua si va imbunatati proiectele bune incepute de administratia Emil Boc. In acest sens, Marius Nicoara a dat ca exemplu gratuitatile pe care are de gand sa le ofere pensionarilor la spectacolele organizate de Primarie. Marius Nicoara le-a explicat pensionarilor veniti la intalnire ca toate masurile si promisiunile pe care le face sunt posibile doar in urma aplicarii programului sau economic anticriza. El le-a garantat pensionarilor ca, in cazul in care va fi ales Primar, ii va ajuta pe pensionari sa isi gaseasca un sediu corespunzator si, de asemenea, ca va elimina caietul de ordine pentru audientele de la Primarie.

Biroul de presa al PNL Cluj