UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

marți, 13 ianuarie 2009

Marius Nicoara, dorit de Tariceanu candidat la Primarie


Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca senatorul Marius Nicoara, liderul organizatiei judetene a partidului, este probabil cea mai cunoscuta persoana care ar putea sa candideze la Primaria municipiului Cluj-Napoca la alegerile din 15 februarie.
"Clujul e o miza importanta. La nivelul PNL va pot spune ca nu s-a luat o decizie, dar nu va ascund ca toate optiunile, inclusiv a mea, dar si cele ale colegilor mei, se indreapta catre sustinerea unei candidaturi a lui Marius Nicoara, care este parlamentar de Cluj si a fost presedinte Consiliului Judetean intre 2004 si 2008", a afirmat Tariceanu, citat de ziare.com.
El a mai subliniat faptul ca Nicoara se bucura de notorietate si credibilitate in oras datorita proiectelor demarate si investitiilor atrase pe vremea cand a fost presedinte al Consiliului Judetean Cluj.
Tariceanu a mai afirmat ca Nicoara se bucura de un sprijin politic foarte larg la nivelul BPC si al partidului si ca in urmatoarele doua zile va discuta cu el si vor lua o decizie.


City News.ro