UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

joi, 22 ianuarie 2009

BERCEANU FACE AUTOSTRADA PENTRU CAMPANIA LUI BOC



Radu Berceanu,Ministrul Transporturilor, s-a intalnit cu reprezentantii companiei Bechtel, antreprenorul general al autostrazii Transilvania.
"Am convenit ca anul acesta sa nu fie platit nici un avans, ci vom lucra pe plati lunare sau stadii de lucrari. Am mai stabilit ca anul acesta noi sa realizam o lista de lucrari prevazute in contract legate de realizarea unor exproprieri, relocarea unor linii de inalta tensiune si plata continua si corecta a lucrarilor certificate de consultant. Astfel, in luna noiembrie ar trebui sa avem gata pe acest tronson (Campia Turzii – Gilau - n.red.) 42 de kilometri din cei de 52, cat are acesta. Ceilalti zece vor fi gata in anul 2010", a declarat Berceanu.
El spune ca, pentru acest an, Guvernul va aloca 291 de milioane de euo, la care se vor adauga cele aproximativ 50 de milioane de euro lasate «cadou», adica restanta, de vechiul Executiv. Berceanu si-a exprimat speranta ca muncitorii disponibilizati de Bechtel se vor intoarce cat mai curand la lucru.
Berceanu promite marea si sarea,face totul pana va trece campania le la locale apoi va veni in fata CLUJENILOR...pai stiti visteria este goala...Ma gandesc sincer cum pot fi asa de penali ?!mint cu nerusinare,suntem intr-o criza economica si el face autostrazi.Im amintesc in urma cu cateva saptamini cum minteau ca sunt bani pt profesori apoi dupa alegeri SURPRIZA!NU MAI SUNT BANI! Asa se va intampla si in urmatoarea luna dupa ce se va termina campania lui Apostolu.Si una peste alta sa nu cred ca voi prinde 2010 cu acest GUVERN,ia m dat 6 luni de viata si cred-ca nu ma insel.