UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

joi, 4 decembrie 2008

UN PREMIER CLUJAN...

Intalnire intre membri fostului FSN. Seful PD-L (cel despre care Rus spunea in 2004 ca nu poate conduce nici o raba de nisip, daramite un oras) e legat de numele viitorului prim-ministru. Si ca initiativa acestor negocieri este, de fapt, un urlet pornit tocmai de la Cotroceni din biroul prezidential. Locatarul de la Cotroceni , a cugetat si a hotarat ca e nevoie de o alianta cu PSD chiar daca „draga Stolo” se viseaza premier.

Asa ca a decis sa aplice Constitutia si sa numeasca un prim-ministru social-democrat. Si cum "prostanacul" nu e pe placul sefului Statului, se pare ca salvarea vine de la Cluj si se numeste Vasile Puscas, fost negociator-sef cu Uniunea Europeana si oponent al conducerii centrale a PSD. Suficient de cunoscut in Europa si fara sa fi fost in centrul vreunui scandal, Puscas poate fi solutia pentru ca Basescu sa aiba Guvern de Craciun.

Prin aceeasi intelegere, consilierul local Alexandru Cordos ar urma sa-i ia scaunul lui Calin Platon si sa devina dupa alegeri prefect al judetului Cluj.

Un motiv bun ca Boc sa ramina si la carma partidului,si un bun motiv ca peste 4 ani PNL-ul sa ajunga la 40 % in sondaje.