UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

marți, 2 decembrie 2008

BRAVO VIRGIL!!!


In urma cu ceva zile ma gandeam ca ce se va intampla cu Virgil pentru ca in sondaje statea foarte bine.Timpul a trecut si minunea a venit. Virgil a fost arestat cu zece zile inainte de alegeri sub acuzatia de trafic de influenta si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, lipsit de posibilitatea de a-si face campanie tocmai in perioada considerata decisiva pentru obtinerea de sprijin electoral, privat chiar de dreptul de vot, fiind incarcerat in alt colegiu electoral decat cel de domiciliu, Pop a beneficiat de prevederile actualei legi electorale si de sistemul de redistriburie a mandatelor.Desi se afla in arest, faptul ca nu exista o condamnare impotriva sa si nu ii sunt interzise drepturile civile ii confera dreptul de a fi validat ca deputat. Arestul preventiv expira pe 19 decembrie, ceea ce inseamna ca este posibil sa fie prezent la lucrarile Camerei inca de la inceput.
Pop nu va beneficia de imunitatea parlamentara, dar dosarul sau va deveni de competenta Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Virgil Pop are experienta in administratie, avand la activ un mandat de consilier judetean si consilier al ministrului pentru IMM.