UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

miercuri, 15 octombrie 2008

Moga ne anunta...



Candidatul PNL pentru functia de deputat in coelgiul electoral 1, Sebastian Moga, a declarat astazi ca a fost contactat de niste investitori straini care au in vedere amenajarea unui parc de distractii in zona municipiului Cluj-Napoca.

„Eu apreciez ca acest parc s-ar putea amenaja in zona complexului comercial Cora, acolo unde RADP detine teren (zona strandului Sun - n. red), investitorii avand posibilitatea sa se asocieze, normal, cu Primaria, proprietarul regiei si al terenului. Cred ca e nevoie de un asemenea obiectiv, Clujul are turism medical, de business, de ce nu si turism pentru distractie? Oamenii trebuie sa se si distreze”, a declarat Moga. El a refuzat sa precizeze de unde provin potentialii investitorii si care ar fi suma de investit, multumindu-se sa spuna doar ca investitorii sunt din afara granitelor Romaniei si acum fac studiile necesare.

SI TOT AZI...

Domnul Manuel Chira a declarat ca alesii locali ai PNL au demarat o actiune de inventariere a blocurilor care ar fi trebuit sa aiba garaje la demisol si care nu au respectat proiectul.

„Acum garajele au devenit apartamente si in locul spatiilor verzi prevazute in autorizatiile de construire au rasarit parcari”, a precizat Chira. El a afirmat ca intelege ca este nevoie si de parcari, insa considera ca opinia publica trebuie sa cunoasca situatia din teren. „Desigur ca vom solicita Primariei sa aplice legea si sa amendeze macar dezvoltatorii imobiliari sau proprietarii blocurilor care nu au respectat autorizatia de construire. Telul meu, am mai spus-o si in primavara, este sa vad demolate constructiile ilegale, dar nu cred vom vedea prea repede asa ceva”, a precizat consilierul liberal.