UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

miercuri, 15 octombrie 2008

CANDIDATII PRM-ului

Dumitru Dragomir, Oana Zăvoranu şi Aurelian Temişan candidează din partea PRM
Dumitru Dragomir, Oana Zăvoranu şi Aurelian Temişan vor candida din partea PRM pentru Camera Deputaţilor, a anunţat, miercuri, Corneliu Vadim Tudor.
C.V.Tudor a spus că Dumitru Dragomir şi-a exprimat dorinţa de a reveni în PRM şi de a candida pentru un mandat de deputat într-un colegiu din judeţul Olt, zonă în care acesta a condus în anii '80 o echipă de fotbal.
"Eu nu ţin supărarea. Nu intru în amănunte de ce (Dumitru Dragomir ) nu a reuşit în altă parte. Interesul nostru este ca să avem minim trei senatori şi şase deputaţi", a explicat Vadim Tudor, care s-a declarat convins că Dumitru Dragomir va aduce un post de deputat pentru PRM.

CorneliuVadim Tudor crede că reprimirea în PRM a unor parlamentari care au plecat în diverse momente din partid este "o probă caracterologică". "Este o probã caracterologică şi pentru mine, în senul că nu ţin supărarea", a spus liderul PRM.

Sa nu ramana Vadim fara ei dupa alegeri....

Vadim Tudor a precizat totodată că Oana Zăvoranu şi Aurelian Temişan vor candida, fiecare, într-un colegiu din Capitală, pentru Camera Deputaţilor.

El a precizat că nu o va lăsa pe Oana Zăvoranu să candideze în acelaşi colegiu cu Elena Udrea, "care este foarte bogată". "Eu nu o voi lăsa să candideze pe acelaşi culoar de vot cu Elena Udrea, care este foarte bogată. În sistemul ăsta de vot este greu să te baţi cu astfel de oameni. Ce reclame, ce maşini cu tiribombe or să circule, care vor speria şi Cimitirul din Ghencea :"Votaţi Elena Udrea!", a spus Vadim Tudor.

Întrebat despre faptul că s-a pronunţat împotriva maneliştilor în Parlament şi despre propunerile ca Oana Zăvoranu şi pe Aurelian Temişan să intre în cursa electorală, Vadim Tudor a spus că aceştia sunt doi artişti de valoare. "A nu-i confunda cu Adrian Copilul Minune", a adăugat, râzând, C.V.Tudor, care a mai spus că una dintre calităţile celor doi este că îşi câştigă singuri banii.