UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 12 octombrie 2008

BRAVO ORADEA!!!!




Candidatii PNL Cluj pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie au participat astazi la lansarea oficiala in cursa pentru fotoliile de senatori si deputati a liberalilor transilvaneni. In fapt, au fost prezenti doar 12 din cei 14 candidati, Aurel Netin, nominalizat pentru colegiul 1 la Senat, si Marius Balaj, colegiul 9 pentru Camera Deputatilor, fiind ocupati cu alte activitati. Cei 12 nominalizati au fost insotiti de o mica armata de aproximativ 50 de sustinatori, membri ai organizatiei de tineret si alesi locali.
Referitor la alegerea Oradei pentru acest eveniment, in detrimentul Clujului, deputatul Horea Uioreanu a afirmat ca era normal ca acest oras sa fie ales, date fiind rezultatele de la alegerile locale, cand PNL Bihor a reusit sa castige atat Primaria municipiului-resedinta, cat si mandatul de presedinte al Consiliului Judetean, in detrimentul PD-L.
Ministrul Transporturilor, Lodovic Orban, a declarat astazi, la Oradea, in fata a peste 2.500 de liberali, ca prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu este singurul presedinte cu adevarat liberal al partidului.

"Cine ar fi crezut, in urma cu sase ani, ca PNL va guverna aproape singur Romania? Noi am crezut! Cine ar fi crezut ca unul dintre vicepresedintii lui Stolojan va ajunge presedintele PNL, singurul presedinte cu adevarat liberal, Calin Popescu Tariceanu? Cine ar fi crezut ca Romania va fi guvernata patru ani de Calin Popescu Tariceanu? Va pun o intrebare: Cine trebuie sa guverneze Romania? Nu pentru noi, ci pentru romani..." si-a inceput discursul electoral ministrul Transporturilor, Ludovic Orban.

Prezent la Oradea, la lansarea candidatilor PNL din 15 judete transilvanene, pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie, Orban a mentionat ca, desi partidul a fost atacat de-a lungul anilor de diferite formatiuni politice, PNL a reusit sa se mentina in frunte. "Ne-a atacat Basescu, ne-a parasit PSD-ul, ne ataca televiziunile. Aproape toti ne-au atacat in acesti patru ani. Cu toate acestea, PNL este pe un trend crescator. Romania creste si PNL creste odata cu Romania", a declarat Orban.

Astazi, la Oradea, in prezenta premierului si liderului national al PNL, Calin Popescu Tariceanu, peste 2.500 de liberali au participat la lansarea oficiala in campania electorala a candidatilor transilvaneni, pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie.