UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

joi, 2 octombrie 2008

Blocaj total la CJC si CLC Cluj

In timp ce viceprimarul PD-L Sorin Apostu sustine ca Institutia Prefectului blocheaza lucrarile la constructia centurii Vâlcele - Apahida, prefectul Calin Platon a replicat ca Primaria nu a trimis inca toate documentele ce trebuiau solutionate de Comisia Judeteana de Fond Funciar. Atacurile reciproce se leaga de lucrarile la centurile ocolitoare ale municipiului resedinta de judet.

Un singur kilometru de asfalt a fost turnat pana acum pentru soseaua ocolitoare Bdul Muncii - Apahida, desi lucrarile au demarat in 2005. Si asta deoarece administratia locala a decis, ieri, ca o parte din banii alocati pentru realizarea lucrarii sa fie redirectionati spre modernizarea drumurilor din municipiu. Viceprimarul Apostu a explicat insa ca suma respectiva a fost alocata pentru alte proiecte, deoarece procedura de expropriere a parcelelor s-a blocat.

Un proiect bun de lauda pentru administratia locala,ia banii de la centura de ocolire si modernizeaza cateva stradute din Cluj care mai puteau sta si asa decat sa suportam camioanele prin oras.Dar prinde bine in campanie un pic de lucru pe centru decat sa se termine centura(las ca nu trece nimeni pe B-dul Muncii sa vada in ce stadiu sunt lucrarile).

In timp ce primarul se lauda cu 288 de strazi ,noi suportam galagia camioanelor pentru ca nu avem centura de ocolire.