UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

miercuri, 3 septembrie 2008

CALIAN tine usa inchisa...

Membri Partidului Conservator (PC) Cluj a anuntat astazi ca au inceput demersurile pentru retrocedarea unui spatiu al partidului, situat pe strada Motilor.
,De trei saptamani dezbatem aceasta problema, ca sa recuperam spatiul de pe strada Motilor. Acest spatiu apartine Unitatii Natiunii Romane”, a declarat Nicolae Stelian, membru PC.
Acesta considera ca pentru retrocedarea spatiului, partidul trebuie sa aduca in fata instantei mai multe acte, care in momentul de fata se afla in biroul parlamentar al deputatului Petru Calian, fost membru al PC si actual membru al PD-L.
,,Calian refuza sa ne dea actele. Putem spune ca in acest moment, actiunea are o latura penala. Noi, daca in acest moment am putea dobandi aceste acte, am putea dovedi ca spatiul de pe Motilor este al nostru”, a declarat Stelian.
Probleme cu spatiul Partidului Conservator exista si la Turda. Stelian a adaugat faptul ca aici, partidul nu are deloc spatiu. ,,Aveam un singur spatiu la Turda care a fost luat de Partidul Democrat Liberal”, a afirmat Stelian.