UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

luni, 15 septembrie 2008

BUDA pe alta Planeta...

Clujul este blocat in marile proiecte de infrastructura: centuri, autostrazi, locuinte sociale. Care ar fi motivele?
Daniel Buda: In primul rand trebuie sa remarcam faptul ca aceste proiecte de infrastructura au inceput in perioada in care PD era la guvernare. In acel moment, desigur ca nu se punea in discutie problema finantarii acestora. Din pacate insa, dupa eliminarea PD de la guvernare, toate aceste proiecte si-au incetinit ritmul de dezvoltare sau chiar l-au oprit. Acest lucru s-a datorat in principal incapacitatii liderilor locali ai PNL de a se bate pentru proiectele majore ale Clujului.
Este un lucru care imi lasa un gust amar, mai ales cand ii vezi pe politicienii liberali ca au alte preocupari decat cele de interes general, cum ar fi viitorii candidati PD-L la alegerile parlamentare. Din pacate, aceeasi conducere liberala nu a reusit sa asigure dezvoltarea unuia dintre cele mai importante proiecte pentru judetul Cluj si pentru regiune, aici ma refer la Spitalul Regional de Urgenta.
Vreau s a i amintesc domnului Buda ca nu a fostin stare Boc sa gaseasca o locatie pentru Spitalul Regional de Uregenta,mai bine spus a fost contra.
In acelasi timp, trebuie sa recunosc un lucru, si anume ca la Bucuresti, acolo unde se impart banii, este o batalie acerba intre ceea ce inseamna Transilvania adica BOC si restul tarii… Dar blocajul acestor mari probleme este determinat de incapacitatea parlamenatilor clujeni de a atrage bani de la Bucuresti
Cum poate minti cu asa o nerusinare.As vrea sa stiu cate proiecte PHARE are Primaria Cluj Napoca?
In loc sa se ocupe de treaba lor ,umbla dupa minciuni,sper ca din toamna dupa uninominal sa nu auzim de parlamentari incapabili si pusi cu forta in Parlamentul Romaniei.