UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

luni, 1 septembrie 2008

BALDEA si TEAHA la scoala de vara TNL


Tinerii liberali s-au adunat la sfarsitul saptamanii trecute in Costinesti, si au participat la cursurile unei scoli de vara. Programul organizatii a cuprins nu doar training-uri si discursuri, ci si parti distractive. Tinerii sunt incantati de ceea ce au discutat la aceasta adunare si sunt decisi sa puna in practica sfaturile primite de la seniorii lor.
Reprezentantii OTNL Cluj la cursurile scolii de vara a acestei organizatii considera ca experienta a fost una "foarte necesara si, in consecinta, binevenita". Ioan Baldea si Mihai Teaha, membri in biroul interimar judetean al OTNL Cluj, au declarat ca "intalnirea cu ministrii si cu premierul Calin Popescu Tariceanu a demonstrat faptul ca partidul nostru chiar acorda atentie tinerilor, si asta nu la doar modul declarativ”.
Intalnire cu membrii Guvernului.
“Cristian David, Ludovic Orban, Adrian Iorgulescu si chiar si presedintele PNL au stat de vorba cu noi, ne-au expus realizari si puncte de vedere si au raspuns intrebarilor pe care noi le-am avut. Spre exemplu, discutiile legate de proiectul viitoarei Constitutii si a tipului de republica pe care aceasta il va statuta au pornit chiar de la o intrebare a mea", a precizat Ioan Baldea.

Training-uri pentru campanie. El a precizat faptul ca i s-a parut deosebit de instructiv training-ul pe teme de campanie electorala sustinut de un reprezentant al tinerilor liberali din Olanda. "S-au abordat teme cum ar fi cele legate de modul in care se demareaza o campanie electorala, am invatat cum trebuie sa ne studiem competitorii si sa planificam o agenda de campanie, sa organizam evenimentele specifice unei campanii electorale si, foarte important, cum trebuie sa abordam mesajul electoral pentru ca acesta sa reprezinte o stire pentru presa", a adaugat Baldea. In acelasi timp, tinerii din teritoriu au avut ocazia sa ii cunoasca pe candidatii la alegerile din 30 noiembrie.
Singura umbra a tinerilor liberali clujeni a fost legata de concitadinii lor de la PDL, care i-au "ocolit vizibil".
Atat Baldea, cat si Teaha sunt convinsi ca informatiile pe care le-au acumulat la aceasta scoala de vara vor aduce viitoarei campanii electorale un plus de noutate si eficienta.