UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

sâmbătă, 20 septembrie 2008

26 OCTOMBRIE ALEGERI LA HUEDIN


Guvernul a stabilit data alegerilor locale partiale pentru alegerea primarului orasului Huedin. Astfel, alegatorii din Huedin se vor prezenta la urne duminica, 26 octombrie 2008.
Mandatul primarului orasului Huedin a incetat de drept in urma cu cateva saptamani, ca urmare a demisiei lui Liviu Giurgiuman, ales pe listele PNG. Interimatul functiei este asigurat de actualul viceprimar, Marinela Giurgiu, reprezetantul PD-L.
Pana in acest moment si-au exprimat intentia de a candida la functia de primar al Huedin Mircea Morosan, reprezentantul PD-L, si Sorin Abrudean, din partea PNL. Morosan a candidat si la alegerile din primavara, fiind cel mai bine cotat dupa turul I, dar a fost invins in turul doi de mai putin cunocutul reprezentant al lui Gigi Becali.
In ceea ce il priveste pe Abrudean, el este presedintele organizatiei PNL Huedin si a mai candidat la primaria orasului in 2000. De altfel, si acum in filiala au existat discutii cu privire la candidatura sa, in carti fiind nu doar fostul primar, Nicolae Chis, ci chiar si un actual consilier local din partea PD-L.
El a fost totusi nominalizat drept candidat, bucurandu-se, conform declaratiilor deputatului Horea Uioreanu, de „sprijinul mai multor partide politice”.