UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

miercuri, 20 august 2008

VADIM VREA IN HORA CU GIGI BECALI



Preşedintele PRM, Cor­neliu Vadim Tudor, i-a atacat, luni seara, într-o emisiune la Rea­li­tatea TV, pe cei care i-au părăsit partidul în ultima vre­me şi a tunat împotriva votului uninominal, dar, în acelaşi timp, a lansat varianta unei eventuale colaborări cu Gigi Becali în vederea atingerii pragului electoral. În schimb, preşedintele PNG neagă orice formă de colaborare cu partidul Tribunului.
„Dacă mă încăpăţânez, şi eu, şi Jiji vom intra în Parlament”
Corneliu Vadim Tudor i-a numit „şobolani” pe cei care au dezertat din PRM, speriaţi fiind de sondajele care arată că partidul nu va mai intra la toamnă în Parlament: „Ce să le fac, dacă fug ca şobolanii? Să plece, i-au speriat sondajele”. Pe Vadim însă sondajele nu-l sperie, ci-l ambiţionează să demonstreze că poate intra din nou în Parlament. Chiar cu PNG: „Dom’ Jiji Becali are meritele lui, să nu-l subestimăm. Dacă mă încăpăţânez, şi eu, şi el vom intra în Parlament. De braţ vom intra. Să vezi ce ordine vom face noi”. Părând a fi uitat declaraţiile belicoase anterioare la adresa lui Becali, Tribunul a continuat să elogieze credinţa în Dumnezeu a „tânărului Gigi” şi a afirmat că acesta şi-ar putea găsi locul în forul legislativ.
Deşi a admis că s-a mai certat cu preşedintele PNG, Vadim s-a arătat dispus să colaboreze cu el. Şi vicepreşedintele PRM, Lucian Bolcaş, ne-a declarat, ieri, că nu exclude colaborarea cu Becali, în ciuda războiului personal din trecut al celor doi preşedinţi: „A fost un conflict mărunt, cu caracter personal, dar există interese superioare”. Bolcaş a precizat că o eventuală colaborare cu PNG nu înseamnă şi o alianţă, întrucât aceasta ar duce la ridicarea pragului electoral pe care PRM vrea să-l atingă.
Contactat telefonic, preşe­dintele PNG, Gigi Becali, a susţinut că nu este interesat de nicio colaborare cu partidul lui Vadim: „N-am nimic cu Vadim, dar nu mă interesează să lucrez cu el”. Referitor la viitoarele ale­geri, Becali a mai spus că PNG va candida la toamnă fie singur, fie în alianţă cu un partid de dreapta, acesta putând fi ori PNL, ori, cel mai probabil, PD-L.
Cum s-au „gratulat” Vadim şi Becali în trecut
Vadim despre Becali:
„N-am ce vorbi cu derbedeul ăsta. Acest Gigi Becali pentru mine este un păduche, un pigmeu. Vagabondul dracului! E bolnav psihic”.
Becali despre Vadim:
„E posedat de diavol. O să încerc să scap România de acest cancer veninos, care se numeşte Vadim”.
Scandal intre Vadim Tudor si Gigi Becali. Au lipsit brancardierii!
Gigi Becali: Vreau sa-i spun nenorocitului astuia de om sa nu-mi apara in fata. Altfel, am sa-i rup botul!
Vadim Tudor: Un handicapat cu vene umflate la gat.. A vrut sa-mi dea un milion de dolari, sa-l bag in Parlament.
"Luni noapte, la emisiunea «Dan Diaconescu in direct», presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor si presedintele PNG, Gigi Becali, au avut un schimb de replici de o duritate iesita din comun. Totul a pornit de la un sondaj de opinie prezentat de Vadim, in care PNG nu figura. Becali a intervenit, sustinand ca Vadim este «intoxicat» de servicii."