UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

marți, 19 august 2008

PNL Cluj incepe campania de informare pentru uninominale



Partidul National Liberal a demarat o campanie de informare a cetatenilor asupra prevederilor legislatiei privind alegerea Parlamentului pe baza votului uninominal. Desi data demararii campaniei, respectiv 18 august, a fost anuntata de conducerea centrala in urma cu doua saptamani, in teritoriu nu au sosit pana la aceasta ora nici un fel de materiale care sa contina detalii asupra procedurii de vot si care sa poata fi distribuite cetatenilor. Se pare ca materialele asteptate vor fi cateva brosuri sugestiv intitulate "Votul uninominal. Instructiuni de folosire" si vor sosi la Cluj saptamana viitoare.
Pana la primirea “materialului didactic”, liderul PNL Cluj-Napoca, deputatul Horea Uioreanu, a demarat de unul singur campania de informare.
El a anuntat ca are stabilite trasee in judet si sta de vorba cu cetatenii, nu neaparat intr-un cadru organizat, mai ales la acestia acasa sau chiar pe strada.
Deputatul clujean a mai spus ca cetatenii sunt interesati atat de aspectele tenice ale votului uninominal, cat si de avantajele pe care le poate avea pentru comunitate. Uioreanu crede ca brosurile editate de conducerea centrala a partidului vor fi foarte utile, mai ales in mediul rural unde posibilitatile de informare sunt mai reduse.
Reamintesc ca deputatul PSD de Cluj, Vasile Soporan, s-a declarat impotriva campaniei anuntate de liberali, considerand-o campanie electorala mascata. El a anuntat ca va sesiza Autoritatea Electorala asupra acestui aspect, dat fiind faptul ca actiunile de informare ale cetatenilor asupra modificarilor legislatiei in domeniul electoral este de competenta acestei institutii.
Una peste alta hotul de hot se teme,pana anul acesta PSD nu a oferit cozonac de SF PASTE.Anul acesta unul din candidati PSD-ului la CLC s a prezentat la mine la usa cu doi cozonaci...cadou de la PSD de SF PASTE.

MENTIONEZ CA POZELE SUNT DIN CAMPANIA PT LOCALE