UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

sâmbătă, 30 august 2008

Calin Popescu Tariceanu Pentru un nou mandat de prim-mimistru

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a fost validat, vineri, de membrii Delegaţiei Permamente a liberalilor, drept candidat al partidului pentru funcţia de prim-ministru, în urma unui vot secret cu buletine, la care a obţinut 108 voturi "pentru" şi patru "împotrivă".
Secretarul general a PNL, Dan Motreanu,
a declarat la finalul reuniunii că Tăriceanu a fost desemnat candidat pentru un nou mandat de premier de către Delegaţia Permanentă cu 108 voturi ""pentru" şi patru "împotrivă", nefiind înregistrat niciun vot anulat sau vreo abţinere.
Potrivit lui Motreanu, Călin Popescu Tăriceanu nu şi-a exprimat votul, păstrând buletinul de vot în buzunarul de la haină.
Liberalul a explicat că, din cei 147 de membrii ai Delegaţiei Permanente prezenţi la lucrări, la momentul votului s-au aflat în sală doar 113 liberali.
Premierul Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, vineri, în deschiderea Delegaţiei Permanente a PNL de la Neptun, că vrea să fie candidatul partidului pentru un nou mandat de prim-ministru.
"Vă anunţ astăzi cu mândrie şi entuziasm că vreau să fiu candidatul PNL pentru funcţia de prim-ministru al României", a spus Tăriceanu la începutul Delegaţiei Permanente a PNL, care s-a întrunit la Neptun.