UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

marți, 17 iunie 2008

PNL Cluj 28.4% din nr. total de primarii din judet

Conducerea PNL a anuntat ca este in tratative cu sapte primari si 21 de consilieri locali sa treaca in tabara liberala.
“Mentionez ca suntem pe punctul de a ne majora procentul pe judet, in prezent fiind in negocieri cu sapte primari pe care i-am sprijinit in turul doi - independenti sau apartinand unor partide - precum si cu 21 de consilieri locali, care doresc sa vina in PNL, ceea ce va spori considerabil forta liberalilor clujeni" a declarat Marius Nicoara, presedintele PNL Cluj intr-un comunicat de presa.
Atunci cand a facut aceasta declaratie, Nicoara nu a luat in calcul faptul ca un primar care trece de la un partid la altul pierde fotoliul de edil si duce localitatea pe care o conduce la alegeri anticipate.
In urma rezultatelor din turul doi de scrutin, PNL Cluj este foarte multumit de numarul de primarii pe care i-a obtinut. In judet, PNL a obtinut 23 de primarii, 11 in primul tur si 12 in cel de-al doilea. Acest numar reprezinta 28,4% din numarul total al primariilor clujene. Rezultatul este, dupa spusele lui Nicoara peste media partidului pe tara si foarte multumitor pentru partid.
Aceste rezultate ii fac pe liberalii clujeni siguri ca vor castiga alegerile parlamentare in judet. "Vom castiga fara probleme alegerile din toamna, cu atat mai mult cu cat, comuna din care provine presedintele PD-L, Emil Boc, respectiv Margau, a optat pentru un primar liberal" mai spune liderul PNL Cluj.