UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

marți, 3 iunie 2008

Peste 12 procente diferenta intre Tise si Nicoara

Biroul Electoral Judetean (BEJ) Cluj a dat astazi rezultatele finale la alegerile locale din 1 iunie 2008. Presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Cluj, cu 100.975 voturi, respectiv 37.7% din voturile total exprimate este Alin Tise, candidatul propus de catre Partidul Democrat Liberal (PD-L).
Pe locul II la CJ este Marius Nicoara de la PNL cu 24.9% urmat de Vasile Soporan PSD cu 16.3%. Locul patru a fost ocupat de Andras Mate de la UDMR care a fost ales de 34.905 votanti.

BEJ a stabilit si distribuirea locurilor din Consiliul Judetetan catre partide. Astfel PD-L va avea 15 consilieri, PSD si PNL cate 7, UDMR 5 si PRM 2 consilieri.

La primariile din judet situatia este asemanatore, astfel ca cele mai multe voturi pentru primari le-a primit PD-L, 135.384 voturi, urmati de PSD cu 39.367 si PNL 36.721. Candidatii UDMR au fost alesi de 24.121 votanti iar cei de la PRM de 8.662.

In consiliile locale cei mai multi consilieri ii au portocalii, urmati de social democrati, liberali si udemeristi.
Stau singur si meditez...oare ce o crezut acei clujeni cand au votat?!Vreau s a vad daca este capabil Paunel sa tina pe locul 1 Clujul,de fapt dupa cate a facut Nicoara pentru Cluj ,4 ani Paunel nu trebuie sa faca nimic totul este facut de Nicoara.
E ceva normal ...in urma cu 4 ani era acela-si lucru proiectele lui Funar continuate de Boc,dar omul de rand nu stie lucrul acesta "VAI CATWE A FACUT BOC!",el nu stie ca Boc nu a accesat un leu nin fondurile Europene dar a strigat pe Nicoara.
NESIMTIRE si pentru Jucu unde daca nu era Nicoara erau muritori de foame ,vindeau ceapa la marginea drumului si acuma numai gipane si vile vezi cum apar in zona.Dar asta e,nu avem ce face vom vedea ce se va intampla.
Putem considera ca a castigat alegerile pt ca si-a adunat oameni din toate partidele in mandatul trecut,consilieri care au fost ai PRM-ului,PNL-ului,PSD-ului deci vor putea sa-si continue afacerile pe spatele nostru :Daca suntem atenti vom vedea ca toti au cate 2...3 firme si au manevre in jurul CLC si CJC .