UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

miercuri, 2 aprilie 2008

Summit-ul NATO ne lasa fara semnal la telefoane

Aproape 50 de delegaţii oficiale sunt aşteptate să sosească, miercuri, la Bucureşti, pentru a participa la summit-ul NATO, informează Comandamentul Naţional pentru Securitatea Summit-ului (CNSS).
Totodată, Comandamentul Naţional pentru Securitatea Summit-ului NATO apreciază că toate forţele participante la măsurile de protecţie şi securitate instituite pe parcursul zilei de 1 aprilie au acţionat cu profesionalism, activităţile desfăşurându-se conform graficului.
Pe parcursul zilei de marţi, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" au sosit peste zece delegaţii oficiale care vor participa la lucrările reuniunii Alianţei Nord-Atlantice în perioada 2 – 4 aprilie.
Momentul de vârf al zilei l-a constituit sosirea la Bucureşti a preşedintelui Statelor Unite ale Americii şi a delegaţiei care îl însoţeşte, precizează CNSS.
Comandamentul menţionează că intrarea Air Force One în spaţiul aerian românesc şi aterizarea aeronavei americane au decurs în condiţii normale. Măsurile de protecţie şi pază pentru preşedintele George W. Bush sunt asigurate de ofiţeri ai serviciilor de informaţii şi securitate române în cooperare cu agenţi ai Secret Service.
Tot marţi au sosit la Bucureşti secretarul general al NATO, premierul Canadei şi preşedintele Afganistanului.
Printre oficialii care sunt aşteptaţi să soseacă, miercuri, la Bucureşti, se află preşedintele Franţei, premierul britanic, cancelarul german, secretarul general al ONU.
Pe langa acest lucru de 1 aprilie mai bine de o ora am ramas fara senmal la telefoane nici macar 112 nu mergea.Pentru summit -ul de la Bucuresti este nevioe sa funcioneze o mie de telefoane simultan,deci cred-ca se explica de ce nu aveam noi semnal de 1 aprilie sper sa nu se repete si azi si maine.