UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

sâmbătă, 12 aprilie 2008

Posibila intelegere intre NICOARA si FUNARU pentru CJC

Filiala PRM negociaza cu organizatia locala a PNL sustinerea in alegeri a presedintelui liberalilor clujeni, Marius Nicoara, pentru sefia Consiliului Judetean (CJ), transmite corespondentul ROMPRES.
PRM cere in schimb, un post de vicepresedinte la forul judetean si, in acest caz, nu-si va mai desemna candidat pentru presedintia Consiliului Judetean, dupa cum a declarat secretarul general al PRM, senatorul Gheorghe Funar.
Funar este de parere ca partidele romanesti ar trebui sa-si desemneze un singur candidat la presedintia CJ, pentru a nu oferi UDMR posibilitatea sa castige functia.
Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, care este si presedintele in exercitiu al Consiliului Judetean Cluj, a declarat, pentru ROMPRES, ca, intr-adevar, a avut o discutie cu Gheorghe Funar pe aceasta tema, insa a precizat ca deocamdata nu este vorba de vreo alianta.
Marius Nicoara s-a declarat "onorat" de faptul ca Gheorghe Funar si PRM ii apreciaza activitatea si ca, "cu cele 8-10 procente" detinute, vor sa-l sustina pentru un nou mandat, insa a adaugat ca cererea acestora privind un post de vicepresedinte la Consiliul Judetean este in masura sa o solutioneze doar electoratul, in functie de modul in care va acorda voturile si in functie de configuratia politica a viitorului consiliu judetean.