UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

luni, 21 aprilie 2008

COMUNICAT PNL CLUJ


PNL Cluj constată că "finutul" Tise a mai savarsit in acest weekend un act de barbatie: a adus de la Bucuresti un grup de doamne din Partidul Democrat cu scopul de a-l ataca pe presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara.

Noua stratagema a lui Alin Tise demonstreaza inca o data incapacitatea si teama acestuia de a intra intr-o competitie directa cu liberalul Marius Nicoara. Alin Tise crede ca poate sfida inteligența electoratului, ascunzandu-se in spatele partidului sau. Nu e exclus ca in saptamanile care urmeaza să vedem venind la Cluj copiii democrati sau organizatia PD-L a bunicilor, care sa adauge "forta si credibilitate" campaniei lui Alin Tise.

Comportamentul domnului Tise si refuzul acestuia de a-si anunta proiectele proprii pentru CJ Cluj ne confirma faptul ca PD-L este, de fapt, impotriva votului uninominal. Aceasta formula electorala, dorita de alegatori, presupune confruntarea directa intre personalitati si programe. Candidatul PD-L imbina insa armonios lipsa de personalitate cu lipsa de proiecte. Altfel, Alin Tise nu s-ar feri sa ne spuna deschis cum doreste domnia sa sa mute Aeroportul din Someseni sau ce alte proiecte facute ?pripa mai pune la cale.


Biroul de Presă al PNL Cluj