UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

luni, 11 februarie 2008

PC Cluj caută candidat

Partidul Conservator speră să obţină la alegerile locale cel puţin un rezultat egal cu cel din 2004, de peste 6 la sută, a declarat sâmbătă la Cluj-Napoca preşedintele PC, Daniela Popa. “Obiectivul principal al PC este pregătirea alegerilor locale, pentru că noi sperăm să obţinem cel puţin scorul electoral pe care l-am obţinut în iunie 2004, de peste 6%. Cred că avem şanse să-l obţinem, pentru că filialele merg bine, cel puţin cele pe care le-am vizitat”, a afirmat Popa.

“La Cluj este puţin mai dificil pentru că nu există un preşedinte al filialei judeţene. Am discutat la Cluj despre formarea filialei judeţene, ca şi echipă de conducere. în jurul datei de 20 februarie voi reveni în Cluj pentru a nominaliza preşedintele interimar al filialei şi a forma echipa de conducere”, a mai spus Popa.

Codruţ Sereş a declarat, la rândul său, că PC va avea un candidat propriu la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca. “Mi se pare obligatoriu să existe un candidat propriu care să reprezinte PC. Este vorba şi de prestigiul partidului”, a precizat Sereş. La rândul său, vicepreşedintele PC Cluj, Marie-Helene Mălai, care declarase săptămâna trecută ca organizaţia nu va avea candidat la Primăria Clujului, a precizat că va fi destul de dificil să găsească un candidat.

“Oricum, pe 20-21 februarie ne vom întâlni pentru a constitui o conducere judeţeană interimară”, a precizat Mălai.