UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

miercuri, 20 februarie 2008

Funar: PRM îşi propune să obţină 15 la sută la alegerile locale

Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, a declarat, miercuri, la Focşani, că partidul său îşi propune să obţină 15 la sută la alegerile locale, listele de candidaţi urmând să fie definitivate în scurt timp.
Gheorghe Funar a declarat, la Focşani, că preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, va participa "activ" în campania locală.
"PRM îşi propune să câştige un procent de 15 la sute la alegerile locale. Domnul preşedinte Vadim a promis că două-trei zile pe săptămână va fi în judeţele ţării. Acest lucru va fi de mare impact pentru cetăţeni", a declarat Funar.
Secretarul general al PRM a mai spus că votul uninominal nu va fi introdus anul acesta deoarece "poporul a decis că nu este nevoie de vot uninominal".
"Prin invalidarea Referendumului de anul trecut, poporul a decis că nu este nevoie de votul uninominal. În Parlamentul European nu este nimeni ales uninominal. De ce am inventa noi, la români, acest lucru? Zilele acestea se încearcă aducerea în discuţie a votului uninominal, prin mai multe diversiuni. În esenţă, orice fel de lege privind votul uninominal este neconstituţioanlă", a mai spus Funar.