UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

luni, 28 ianuarie 2008

Funar îşi apãrã soţia în instanţã

Senatorul PRM Gheorghe Funar cere decanului Facultãţii de Horticulturã

a Universitãţii de Ştiinţe Agricole şi Medicinã Veterinarã (USAMV) din Cluj-Napoca sã susţinã în Consiliul facultãţii neconfirmarea alegerilor “ilegale” de la Catedra de Management.

Senatorul PRM Gheorghe Funar îl acuzã de plagiat pe Felix Arion conferenţiar universitar la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicinã Veterinarã (USAMV) Cluj-Napoca ales marţi în funcţia de şef de catedrã, şi a precizat cã va depune o contestaţie şi o plângere penalã împotriva acestuia. Arion a candidat la funcţia de şef de catedrã împotriva soţiei senatorului, Sabina Funar.

Funar l-a avertizat ieri, printr-o scrisoare, pe decanul Alexandru Silviu Apahidean cã, în cazul în care Felix Arion rãmâne şef de catedrã, “justiţia îşi va spune cuvântul şi existã riscul blocãrii alegerilor pentru Consiliul Facultaţii de Horticulturã, Senat şi rector”.

Funar a fost prezent marţi la şedinţa de alegeri de la Catedrã, unde a prezentat documentaţia referitoare la programul managerial depus de Felix Arion, însã fostul şef al catedrei, Emil Merce, care se pensioneazã, a supus la vot cele douã candidaturi, iar Arion a fost ales şef de catedrã cu 17 voturi.

ACUMA DACA TOT NE PREGATIM DE CAMPANIE .....FUNAR LA TRIBUNAL.DANCU PE ICI COLO MAI APARE SI TISE DUPA O LUNGA IARNA.....EU CREDEAM CA E PLECAT DIN ROMANIA.....