UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

luni, 28 ianuarie 2008

Boc: Opţiunea mea este pentru Primăria Clujului

Preşedintele Partidului Democrat-Liberal, Emil Boc, a declarat azi că intenţionează să candideze pentru un nou mandat la Primăria Clujului, urmând ca decizia s-o ia personal, dar şi după o consultare cu reprezentanţii formaţiunii pe care o conduce.

El a explicat, într-o conferinţă de presă, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PD-L, că decizia este mai întâi personală, după care este necesară o consultare cu partidul.

Răspunzând unei întrebări din partea jurnaliştilor, Boc a precizat că nu se va consulta şi cu preşedintele Traian Băsescu.

întrebat dacă ar putea renunţa la Primăria Clujului pentru a se dedica mai mult conducerii partidului, liderul PD-L a replicat: “Astăzi, opţiunea mea este pentru Primăria Clujului, pentru continuarea proiectelor pe care le-am început. Vom vedea ce se va mai întâmpla în viitor”.

Conform liderului PD-L, sondajele de opinie pentru evaluarea candidaţilor partidului pentru primăriile municipiilor reşedinţă de judeţ vor fi finalizate până la sfârşitul lunii februarie.