UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

joi, 13 decembrie 2007

DECI...BASESCU E NEBUN RAU.....

Băsescu: Decenţa l-ar obliga pe Olteanu să demisioneze, pentru că a spus minciuni
Băsescu: Decenţa l-ar obliga pe Olteanu să demisioneze, pentru că a spus minciuni
Preşedintele Băsescu a declarat, miercuri, că preşedintele Camerei Deputaţilor, liberalul Bogdan Olteanu ar trebui să demisioneze din decenţă, pentru că a minţit, şeful statului arătând 16 scrisori nedeschise de la acesta, spunând că le-a lăsat intacte după ce a văzut minciunile din primele cinci.
"Domnul Bogdan Olteanu a mediatizat masiv şi, sigur, trebuie să vă mulţumească şi dumneavoastră pentru grija de a-i mediatiza minciunile", le-a spus Băsescu ziariştilor.
El a menţionat că a citit primele cinci scrisori trimise de Olteanu, iar că pe următoarele 16 le-a păstrat intacte după ce a văzut minciunile pe care acesta le-a scris în primele.
"Deci, dacă cineva se oferă să le returneze, eu le pun la dispoziţie ca să-i fie returnate tot intacte", a spus Băsescu, adresându-se ziariştilor prezenţi. El a adăugat că Bogdan Olteanu este, alături de Cristian Pârvulescu, "o altă mare dezamăgire - un om politic care are pretenţia că face parte din noua generaţie de politicieni".
"Aş spune că este un jalnic exponat al tinerei generaţii de politicieni. Funcţia pe care o deţine este mult prea înaltă pentru nivelul de onestitate pe care îl are faţă de români. Deci, cred că decenţa l-ar obliga să demisioneze, pentru că s-a adresat şefului statului spunând minciuni, s-a adresat românilor scriind minciuni şi făcându-le publice", a spus Băsescu.
El a ţinut să dea asigurări că Olteanu este "doar un exemplar nereuşit al tinerei generaţii de politicieni" şi că nu comportamentul actualului preşedinte al Camerei Deputaţilor caracterizează comportamentul tinerilor politicieni.
Preşedintele Camerei deputaţilor, liberalul Bogdan Olteanu, consideră că preşedintele Băsescu încearcă să mascheze eşecul pe care l-a înregistrat la referendum, iar prin atitudinea sa "atacă singurul proiect viabil de reformare a sistemului electoral din România".
Conform unui comunicat remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, Bogdan Olteanu se declară surprins de "atitudinea veselă" a preşedintelui Băsescu referitoare la blocarea promulgării proiectului de lege privind alegerea Camerei Deputaţilor şi Senatului.
"Observ că preşedintele Traian Băsescu marchează încheierea celor trei ani de mandat fără nici o reuşită şi se comportă aşa cum s-a comportat de când a preluat funcţia, fără a construi nimic", declară Olteanu.

El apreciază că preşedintele ar trebui să înţeleagă că varianta de vot uninominal pe care o propune a fost respinsă de popor la referendum.

"Şi nu cred că putem vorbi de două popoare, unul bun, când a votat pentru domnia sa, şi unul rău, când i-a respins propunerea de vot uninominal. şeful statului încearcă să mascheze prin declaraţiile din această seară eşecul personal pe care l-a înregistrat la referendumul din 25 noiembrie", adaugă preşedintele Camerei.
Bogdan Olteanu precizează că, din punct de vedere instituţional, există o singură variantă a legii care instituie votul uninominal, aceea pentru care Guvernul şi-a asumat răspunderea în faţa Parlamentului - proiect rezultat în urma înţelegerii dintre partidele politice şi Asociaţia Pro Democraţia, variantă adoptată şi de Parlament.
"Acest fapt arată că, prin atitudinea sa, şeful statului atacă singurul proiect viabil de reformare a sistemului electoral din România", mai declară Olteanu.

OARE SA DEMISIONEZE TOATA LUMEA SA-L LASAM PE NEBUNU ASTA SA-SI FACA O REPUBLICA SOCIALISTA CA CEAUSESCU???POATE NE VINDE SI PE NOI CA FLOTA...SI VREAU SA MAI AMINTESC UN LUCRU LU' STOLO "NU VEI FI PREMIER NICIODATA CU BASE"