UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

sâmbătă, 7 iulie 2012

JOS BASESCU!!!

Acțiunile lui Traian Băsescu de presedinte jucător ne-au afectat tuturor viața de zi cu zi. Iată de ce, cererea de suspendare împotriva lui Traian Băsescu este mandatul moral dat USL de românii care au strigat in Piața Universității: „Jos Băsescu”. De romanii care pe 10 iunie au votat USL si care spun la fiecare întâlnire publică : „scăpați-ne de Băsescu”. 

USL face acest demers în numele a milioane de oameni care nu mai au încredere în Traian Băsescu, care nu mai vor să fie conduși de el, care nu mai suportă umilința, minciuna, demagogia și ipocrizia, care vor să trăiască într-o țară normală. Abuzurile lui Traian Băsescu asupra Constituției, a legilor, a instituțiilor statului de drept, a normelor democratice, se reflectă azi într-o realitate politică și socială, caracterizată prin conflict continuu, umilirea și sărăcirea populației, sufocarea mediului de afaceri, falimentul tuturor sistemelor publice, distrugerea fundamentelor democratice.

Traian Băsescu nu mai poate fi astăzi președintele României. El va trebui să răspundă la urne, în fața electoratului, pentru abuzul de încredere, abuzul de putere și abuzul contra interesului public.