UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

marți, 13 martie 2012

Gala TNL 2012 - "Libertate"

Desfăşurat sub egida cuvântului-cheie "Libertate", evenimentul a început cu discursul lui Florin Alexandru Alexe, preşedintele tineretului liberal, care a promis "o surpriză" pentru luna aprilie, respectiv "un nou mod de comunicare, un portal care va revoluţiona puţin mass-media".

Au urmat numeroase premii, pentru "Cel mai activ tânăr în administraţia locală", "Cea mai activă organizaţie locală", "Cel mai important eveniment local", "Cel mai activ tânăr liberal", "Cel mai activ tânăr om de afaceri liberal", "Cea mai mediatizată filială", "Cel mai important susţinător al TNL", "Cel mai bun blog liberal", "Cel mai tânăr senior", "Cel mai bun site liberal", "Cel mai activ tânăr liberal în administraţia locală", "Cel mai important eveniment naţional", "Cel mai important eveniment internaţional", "Rezistenţa prin cultură".

A fost premiat Regele Mihai, pentru "Cea mai lungă carieră în slujba libertăţii". Nu a fost prezent dar, chiar şi în lipsă, a fost aclamat în picioare, timp de mai multe minute, de cei prezenţi.

A venit, câteva minute mai târziu, rândul seniorilor liberali - Mircea Ionescu Quintus şi soţia sa, Viorica Quintus, Radu Câmpeanu şi Dinu Zamfirescu - să urce pe scenă. Prima a vorbit Viorica Ionescu Quintus, urmată de soţul ei care, la 95 de ani, le-a dat un sfat bărbaţilor prezenţi - să-şi lase partenerele să vorbească primele şi ei să mai adauge doar, la sfârşit, ceea ce nu au menţionat ele. Şi Radu Câmpeanu, care a împlinit de curând 90 de ani, a glumit cu tinerii, spunându-le că, atunci când se vorbeşte despre vârsta sa, recomandă tuturor să scadă 8 ani, perioada în care a fost "ţinut la conservare" în închisorile comuniste.

Organizatia TNL Tirgu-Mures a luat premiul pentru cea mai activa organizatie locala din Romania.

Seara s-a terminat pentru unii dintre cei prezenţi - inclusiv pentru Crin Antonescu, Călin Popescu Tăriceanu, Radu Câmpeanu, Andrei Chiliman - înainte de încheierea propriu-zisă a galei. Alţii - Mariana Câmpeanu, Mircea Ionescu Quintus - au stat până la sfârşit.


Va multumim tuturor pentru efortul depus si pentru sprijinul acordat organizatiei. Impreuna suntem mai puternici, impreuna suntem in lupta cu puterea, impreuna suntem puterea!