UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

vineri, 18 februarie 2011

Deputatul PDL care l-a înfruntat pe Băsescu: În jurul dumneavoastră foarte greu creşte şi iarba. Mi-aş dori în partid un om care să vă poată spune, ar

Deputatul PDL Nicuşor Păduraru i-a spus preşedintelui Traian Băsescu, la întâlnirea de marţi, că şi-ar dori ca partidul să găsească un om care să-l poată contrazice, argumentat, pe şeful statului, iar Cristian Boureanu s-a arătat nemulţumit că a aflat din presă despre discuţiile pe tema continuării guvernării.

Potrivit unor înregistrări difuzate de Antena 3, deputatul PDL de Iaşi Nicuşor Păduraru i-a spus lui Băsescu, marţi, că îşi doreşte să apară un lider PDL care să aibă curajul să îl contrazică pe şefului statului, cu argumente.
* "Domnule preşedinte, vă spun un singur lucru, pentru că, sincer, în jurul dumneavoastră foarte greu creşte şi iarba, mi-aş dori să găsim formula - şi dumneavostră să o agreaţi - a acelui om care să poată să vă zică, argumentat, şi «nu». Când îl vom găsi pe acel om, cu certitudine, partidul nostru, într-adevăr va demonstra că (...) şi dumneavoastră veţi accepta, pentru că în momentul de faţă noi avem o mare problemă, nu putem ieşi de aici să spunem că nu s-a întâmplat nimic, nu putem ieşi de aici să spunem că am avut un dialog constructiv în interior partidului. Cel mai neplăcut răspuns l-am avut noi astăzi la Camera Deputaţilor când am numărat voturile şi am văzut că nu avem voturi. Dacă putem spune de ce nu am avut voturi acolo (...) atunci putem răspunde la multe alte întrebări", a spus Păduraru.

De asemenea, potrivit înregistrărilor, deputatul PDL Cristian Boureanu s-a arătat nemulţumit de faptul că nu a ştiut despre discuţiile de duminică dintre preşedinte şi reprezentanţii PDL.

"Şi eu am aflat din presă de întâlnirea cu preşedinţii. N-am ştiut nici de întâlnirea de duminică seară. Am venit ca prostul la Biroul Permanent şi mamă ce se discuta acolo despre partid, şi toată lumea tăcea din gură", a spus Boureanu.