UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 26 septembrie 2010

TISE MERGE INAINTE CU ASFALTAREA IN FAMILIE


Asfaltarea a fost facuta tot cu ocazia nuntii fratelui presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, pentru ca alaiul care a plecat in 13 august de la casa parinteasca sa nu aiba probleme din cauza gropilor.
Sesizarea a fost facuta de locuitorii din Aghires Fabrici, revoltati ca Tise si-a asfaltat "ulita" pe care a copilarit si pe ei i-a lasat in gropi.
TNL Cluj a constatat la fata locului ca drumul a fost modernizat chiar inainte de nunta din 13 august. "Cu numai o zi inainte ca alaiul nuntasilor sa plece de la casele mirilor, in data de 13 august, strada a fost curatata complet, s-au trasat marcaje si s-au facut lucrari de intretinere pana noaptea tarziu, de catre angajatii unei firme de drumuri. Ulita este asfaltata perfect si depaseste cu mult calitatea drumului judetean din zona. Asfaltul se opreste insa brusc, imediat ce intri din "Strada Sinistratilor", intr-o ulita fara numar, la capatul careia se afla scoala si mai multe blocuri, unde cu siguranta nu locuiesc "jupani", ci oameni de rand", a afirmat Iuga.
Insa si pentru aceasta situatie Tise va avea explicatii plauzibile: "Suntem convinsi ca totul e de fapt o intamplare; Sorin Ovidiu Vantu, Dinu Patriciu si Horea Uioreanu sunt de vina. Mirele, in schimb, se poate lauda tuturor: ca la nunta sa/ n-a cazut o stea,/ dar s-a asfaltat/ o sosea"