UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

luni, 17 mai 2010

ALEGERI PNL GHERLA


Duminica 16 mai 2010 s-a desfasurat adunarea generala pentru alegeri interne - presedinte si birou politic local, din cadrul organizatiei locale a PNL. Noul presedinte a fost ales Iuliu Samartean, care succede astfel mandatului de 8 ani al lui Gheorghe Fodor.
Cei 210 de delegati au votat duminica conducerea gherleana a organizatiei pentru urmatorii patru ani, respectiv presedintele si biroul politic local, precum si delegatii care vor reprezenta organizatia la conferinta teritoriala a PNL Cluj, care se va desfasura pe 5 iunie a.c. la Cluj-Napoca.
In cursa pentru sefia organizatiei locale s-au inscris trei candidati, Vasile Morar, Iuliu Samartean si Marius Sabo (care si-a retras candidatura chiar in timpul adunarii, in favoarea lui Iuliu Samartean).
Dupa numararea voturilor, Iuliu Samartean a primit 113 voturi iar Vasile Morar 92 de voturi. Dupa alegerile de duminica, biroul politic al PNL Gherla este format din 17 membri, din care 5 vicepresedinti, intreaga organizatie gherleana numarand 720 membri.
Iuliu Samartean, proaspatul ales presedinte, are 36 de ani si este director de vanzari si actionar la o societate comerciala din Gherla. Samartean porneste cu ganduri optimiste pe acest nou drum, exprimandu-si speranta ca va aduna in jurul sau o echipa coerenta si puternica, astfel ca la viitoarele alegeri locale, PNL sa castige primaria.

Gheorghe Fodor, care a ocupat timp de doua mandate conducerea organizatiei PNL Gherla a declarat ca "au fost 8 ani frumosi, in care am cautat sa gestionez cu obiectivitate activitatea. A fost un cadou facut organizatiei si sotiei".
Deputatul Horea Uioreanu a declarat ca noul presedinte ales va avea sprijinul sau, asteptand sa vada echipa ce se va inchega in jurul noii conduceri.
Biroul politic municipal al PNL Gherla, ales la Adunarea Generala din 16 mai 2010:
1. Samartean Iuliu - Presedinte

2. Pop Grigore - Vicepresedinte

3. Mahalean Paul - Vicepresedinte

4. Ielcean Claudia - Vicepresedinte

5. Crisan Adrian - Vicepresedinte

6. Sabo Marius - Vicepresedinte

7. Sabo Brandus - Membru

8. Jucan Paul - Membru

9. Duma Dumitru - Membru

10. Farcas Lucian - Membru

11. Morar Vasile - Membru

12. Corabean Mircea - Membru

13. Boca Florin - Membru

14. Fodor Gheorghe - Membru

15. Moldovan Marius - Membru

16. Farcas Corina - Membru

17. Todea Ovidiu - Membru

18. Bagacean Vasile - Membru supleant

19. Neamtu Ioan - Membru supleant

20 Simonca Augustin - Membru supleant

21. Gatu Livia - Membru supleant

22. Astilean Pusa Lucia - Membru supleant

23. Oancea Gheorghe - Membru supleant
Le doresc mult succes tuturor membrilor din noul birou si vreau sa felicit pe Mahalean Paul care nu de mult a reusit sa ocupe si un loc in Biroul National al CSL si pe Bagacean Vasile , doi tineri de elita atat pentru PNL Gherla cat si pentru TNL .