UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

joi, 11 februarie 2010

CAMPANIE BONTIDA

Partidul Democrat-Liberal se foloseste de institutiile statului pentru a-si sustine candidatul la primaria Bontida, afirma consilierul judetean PNL Mihai Szpelekan, seful de campanie al PNL Cluj pentru alegerile la primaria Bontida.

Astfel, Mihai Szeplakan arata ca, din echipa de sustinatori a candidatului democrat-liberal aflata in Bontida pe 10 februarie in jurul orei 14:00, faceau parte si directori ai unor deconcentrate clujene, care s-au deplasat in comuna cu masiniile institutiilor pe care le conduc. Printre acestia, se numara directorii Postei Romane Cluj, Transelectrica Cluj, Hidroelectrica, Casa de Asigurari de Sanatate Cluj, Centrul Agro Transilvania, Casa de Pensii, Agentia de plati si interventie pentru agricultura sau Directia Silvica Cluj.

'Desfasurarea de forte a PD-L, organizata pentru sustinerea doamnei Mariana Bagacean, candidatul PD-L la functia de primar al comunei Bontida, s-a facut cu masinile institutiilor publice. Acesti oameni, numiti in functii de conducere de PD-L, au venit sa o sustina pe doamna Bagacean in timpul serviciului si pe banii statului' sustine consilierul judetean Mihai Szeplekan.

Consilierul judetean PNL mai acuza PD-L de modul agresiv si murdar de a face campanie electorala prin inscenarile pe care le-au orchestrat cu privire la bataia aplicata, chipurile, sustinatorului democrat liberal de catre candidatul PNL, dar mai ales prin folosirea institutiilor statului in campanie si prin presiunile pe care acestia le exercita asupra locuitorilor comunei pentru ca doamna Mariana Bagacean sa obtina voturile acestora.

'Problemele comunei si ale locuitorilor ei nu sunt de acum, de cand a inceput campania electorala. Problemele locuitorilor comunei existau si inainte si este revoltator ca doar acum sunt interesati acesti reprezentanti ai institutiilor statului de ele. Astept in continuare Politia, S.P.P, SIE, DIAS sau Pompierii si Armata, sa vina sa imparta materiale de propaganda PD-L' declara consilierul judetean al PNL Cluj.

In concluzie, coordonatorul campaniei electorale a PNL de la Bontida considera ca acesti directori care s-au deplasat in timpul programului si care au impartit fluturasi de sustinere a candidatei PD-L, purtand insemnele partidului condus de Emil Boc, ar trebui trasi la raspundere pentru risipa de bani publici de catre insusi seful lor de partid, care deunazi facea apel la dramuirea banilor statului.
PNL CLUJ