UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

marți, 26 ianuarie 2010

ATAC LA BUZUNARUL CLUJENILOR DIN PARTEA RATUC & PRIMARIA CLUJ NAPOCA

Tineretul National Liberal Cluj-Napoca sustine ca politica fiscala impusa de Primarie pe finalul anului trecut si inceputul acestui an este un atac la buzunarul clujenilor. TNL sustine ca Primaria nu ar fi trebuit sa mareasca taxele si impozitele, preturile pentru locurile de parcare sau tarifele de calatorie cu autobuzele RATUC, mai ales in aceasta perioada de criza.
“Acum primarul are de gand sa continue atacul la buzunarul clujenilor si a propus scumpirea biletelor RATUC. Noi, tinerii liberali, consideram aceasta masura nejustificata, nefondata si incorecta fata de locuitorii Clujului, care le-au acordat atat de mult sprijin politic”, se Ioan Bildea, presedintele TNL Cluj.
Membrii TNL se plang de faptul ca autobuzele aflate acum in circulatie sunt vechi, supraaglomerate si friguroase. Din aceasta cauza, acestia i-au solicitat primarului Sorin Apostu sa nu creasca preturile biletelor de autobuz. Potrivit unui proiect de hotarare de Consiliu Local, preturile biletelor ar urma sa creasca de la 3 lei la 3,5 lei pentru doua calatorii. Abonamentul lunar pe o linie va creste de la 43 lei la 50 lei, iar cel pentru doua linii va costa 73 de lei.