UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

sâmbătă, 26 decembrie 2009

PRIGOANA VREA LA TVR

Deputatul PD-L Silviu Prigoana, care detine si compania de salubritate Rosal, a cerut liderilor partidului sa ii rezerve un loc la sefia televiziunii publice, informeaza site-ul inpolitics.ro. Potrivit sursei citate, Prigoana a facut demersuri si pentru fiul sau, Honorius, pentru care ar vrea un post de deputat.
Site-ul arata ca Silviu Prigoana ar fi cerut conducerii partidului acest post drept multumire pentru sumele considerabile donate in campania electorala a candidatului la presidintie, Traian Basescu. Mai mult, acesta le-a reamintit sefilor de partid ca singur a pus bazele mai multor televiziuni precum Realitatea TV, Taraf TV sau Etno TV.
“Nu se stie, deocamdata, ce raspuns ii va da partidul, insa un lucru e sigur: Prigoana s-a cam plictisit in Camera Deputatilor, unde arde gazul de pomana si i se blocheaza sistematic initiativele, asa ca vrea ceva mai activ”, sustin redactorii inpolitics.ro.
Mai mult, in cazul in care dorinta sa de a prelua fraiele TVR se va indeplini, Prigoana va face demersurile necesare pentru ca fiul sau Honorius Prigoana sa fie candidat din partea PD-L la alegerile anticipate pentru alegerea unui deputat din colegiul in care a castigat el mandatul de deputat. Si avand in vedere ca acel colegiu se afla in sectorul 3 Bucuresti, condus de Liviu Negoita, victoria lui Honorius este asigurata, mai precizeaza sursa citata.