UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

sâmbătă, 12 septembrie 2009

PNL EXLUDE CONSILIERI CARE NU-SI FAC TREABA


Biroul Permanent Judeţean (BPJ) al PNL Cluj a hotărât în şedinţa din 10 septembrie demararea procedurilor statutare pentru excluderea din partid a consilierilor locali Ioan Berchişan şi Mircea Pîrv, ca urmare a încălcării articolului 13 (literele d şi e) din Statutul Partidului Naţional Liberal.
Acestă hotărâre a pornit de la o atentă evaluare a activităţii politice a celor doi, constatându-se că, în mod constant, aceştia au refuzat să se consulte cu organizaţia din care fac parte în legătură cu activitatea pe care au desfăşurat-o în Consiliul Local Turda. De asemenea, BPJ al PNL Cluj a mai constat că Ioan Berchişan şi Mircea Pîrv au lipsit în mod repetat de la şedinţele Consiliului Local Turda, dar şi de la activităţile specifice de partid, refuzând colaborarea cu echipa liberală.
„PNL trebuie să devină o voce puternică în Consiliul Local Turda şi cred că este momentul să împrospătăm echipa din acest for de conducere. Suntem partid de opoziţie şi este corect să ne facem treaba, din respect pentru cei care ne-au ales, este de datoria noastă să amendăm încercările din ce în ce mai autoritare ale administraţiei mafiote portocalii din Turda de a pune mâna pe oraş”, a spus domnul Ioan Florea, preşedintele interimar al PNL Turda.