UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 16 august 2009

PD-L CLUJ incepe sa clocoteasca

1) Pe data de 11.08.2009 consilierii locali ai municipiului Cluj-Napoca au luat act de demisia conislierului local al PD-L Mircea Petric. Motivele pentru care Ptric a demisionat au fost de ordin personal, conform datelor prezentate in plenul CL, postul acestuia fiind vacant.
Consilierul PNL Steluta Cataniciu a glumit, intreband: "Ce i-ati facut lui Mircea Petric? I-ati strans degetele la usa sau cum porcedati?", a intrebat aceasta. Raspunsul, pe un ton la fel de amuzant, a venit din partea edilului-sef, Sorin Apostu. "Dumneavoastra stiti cum procedam".

2)Deputatul Mircia Giurgiu e tot mai nemultumit de culoarea portocalie a sacoului sau politic. Ba ca unii colegi de Parlament "is de cacat", ba ca el merita mai mult, ba ca unii il suteaza de la decizii, ba ca, daca el are chef, le arata de ce e in stare, in fine, Giurgiu e cam suparat pe "colegii" de partid. Acuma, sa nu va inchipuiti ca se ia el de gat cu Daniel Buda sau cu Sorin Apostu sau cu Alin Tise!
Nici vorba, ba am zice chiar ca tace chitic! De unde stim asta? Fiindca ne-a povestit o pasarica mica ce statea pe geamul biroului principal de la Prefectura cum ca, sambata trecuta, suparat tare pe fitele lui Giurgiu, dom' prefect Stamatian l-a chemat de urjenta la un cafei si i-a transmis in cel mai caracteristic mod sa isi bage mintile in cap, ca altfel nu il prind artificiile de An Nou in partid, or orasul asta e mare si o sa mai aiba nevoie de una-alta de rezolvat!
3)Odata cu plecarea nasului Emil Boc la Bucuresti pentru ocuparea scaunului de prim-ministru, finul a incetat sa mai treaca pe la Primaria Cluj-Napoca. Cu cateva luni inainte, presedintele Consiliului Judetean Cluj era prezent la sediul municipalitatii cu fiecare ocazie, precum anuntarea parteneriatului intre cele doua institutii cu privire la ridicarea unei Sali Polivalente in complexul stadionului si apoi la prezentarea intregului proiect cu mare fast.
Odata ce Sorin Apostu a fost “uns” primar, Alin Tise a lipsit de la toate evenimentele importante de la Primarie. Presedintele CJ nu a participat la nicio dezbatere cu privire la zona metropolitana Cluj (ZMC), desi institutia pe care o conduce are un rol important in instituirea ZMC. “Prefer sa trimit echipe de oameni abilitati, care stiu despre ce este vorba, decat sa merg eu”, a explicat, diplomatic, presedintele CJ, cand a fost intrebat de absentele sale.