UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

luni, 6 iulie 2009

Seful de campanie al PNL-ului pentru prezidentiale este Romeo Stavarache


Crin Antonescu,presedintele PNL a declarat,azi , la începutul Delegaţiei Permanente a liberalilor, că cea mai importantă decizie luată în unanimitate de CNEx a fost desemnarea lui Romeo Stavarache drept şef de campanie pentru prezidenţiale.

"Cea mai importantă decizie a fost desemnarea şefului campaniei electorale pentru prezidenţiale în persoana domnului vicepreşedinte al partidului, Romeo Stavarache - primarul Bacăului, asupra căruia s-a oprit alegerea mea, care a fost validată în unanimitate, conform statutului, de CNEx", a susţinut Crin Antonescu.

Antonescu i-a urat succes lui Stavarache în "misiunea extraordinar de dificilă", exprimându-şi deplina încredere în forţele sale.

"Am deplină încredere şi vă spun tuturor că desemnarea lui Stavarache nu înseamnă că doar el se va ocupa de campania electorală, ci că împreună vă aşteptăm pe toţi, cu toate competenţele, cu toate posibilităţile pe care le aveţi, să formăm tot partidul o uriaşă echipă de campanie electorală. Vă cer tuturor să aveţi încredere în Romeo Stavarache, să funcţionăm ca o armată, pentru că de-aia se numeşte campanie , şi să fim la capătul acestei competiţii cu mult mai puternici şi mai gata de luptă pentru locul I decât am fost la alegerile europarlamentare şi decât am fost vreodată", a spus preşedintele PNL.

El a mai spus că deplina sa încredere se bazează pe faptul că, "între altele, Romeo Stavarache este cel care a avut forţa, nu doar electorală, ci morală de a câştiga una dintre cele mai grele bătălii electorale din România - victoria lui din 2004 şi din 2008, o victorie simbolică, una care trebuie să dea de gândit tuturor şi să dea speranţa că se poate".

Echipa lui Crin Antonescu alcătuită la nivel naţional, din peste 2000 de tineri liberali - 47 de echipe de câte 50 de tineri liberali la nivelul fiecarei filiale TNL, care vor fi coordonate de preşedintele TNL, Florin Alexe şi al căror scop va fi să coordoneze, la nivelul fiecărei filiale, activitatea pe centrele de votare, respectiv secţiile de votare targetate şi să interacţioneze cu oamenii în zona pe care o au în responsabilitate.
O campanie pe internet, care are ca target profil tânărul român, intelectual, inteligent, cu studii medii sau superioare, cu sau fără job, din mediul urban, dar şi din diaspora.
Comitetul National Executiv al PNL a numit astazi si un nou Birou Politic Teritorial al filialei PNL Cluj, organism din care nu mai fac parte dr. Emil Bogdan, Ioan Petran si Nicolae Paun.
In locul lor au fost numiti Lucia Morariu, fost secretar de stat pentru turism, Sebastian Moga si Dorel Secara. "A fost decizia CNE, la nivel central, ca urmare a unei analize asupra activitatii si a implicarii in ultimele campanii electorale", a declarat senatorul Marius Nicoara, liderul PNL Cluj.