UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

joi, 16 iulie 2009

PROBLEME IN FAMILIA PORTOCALIE


Cezar Preda, vicepreşedintele PDL a declarat, marţi, că, după această demisie a Monicăi Iacob Ridzi, premierul a ratat momentul de a face o restructurare adevărată a Guvernului, cel puţin patru ministere neavând justificare în această perioadă de criză.

“Cred că premierul greşeşte dacă ratează momentul acesta în care poate să restructureze cu adevărat Guvernul României, într-o perioadă de criză, unde există cel puţin patru ministere care nu se justifică”, a spus Cezar Preda.

“Cred că era momentul, cu această demisie, să prezinte României un alt Guvern, cu maxim 16 ministere şi cu jumătate din agenţiile şi autorităţile actuale. Cred că cu asta am ratat şansa de a demonstra că şi Guvernul României este solidar cu această situaţie de criză”, a mai spus Cezar Preda.

Despre demisia Monicăi Iacob Ridzi de la Ministerul Tineretului, Cezar Preda a spus că este ultima persoană din partid care ar trebui întrebată despre acest lucru. “Faptul că şi-a dat demisia, nu pe mine trebuie să mă întrebe cineva. Cred că sunt printre puţinii de la PDL care nu trebuie întrebat dacă aceasta trebuia să demisioneze. Părerea mea a fost spusă”, a precizat Cezar Preda.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, a anunţat, marţi, că îşi dă demisia, după aproape şapte luni de la instalarea în funcţie, spunând că nu vrea să afecteze imaginea Guvernului şi a partidului şi că “Alianţa PSD-PNL” vrea să menţină subiectul pe agenda publică.