UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 19 iulie 2009

HUIDUIELI PENTRU PORTOCALII

Atac cu ouă asupra premierul Emil Boc, în faţa Consiliului Judeţean Timiş. Când premierul a părăsit instituţia, un bărbat a aruncat cu ouă spre maşina în care urcaseră Emil Boc şi ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.

Atacatorul nu şi-a atins ţinta iar ouăle s-au spart pe scările consiliului judeţean. După atac, bărbatul a fugit pe o stradă perpendiculară celei pe care se află Palatul Administrativ.
Preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit la Tuşnad, unde a vizitat Universitatea de Vară "Tusvanyos". Aflat în prezidiu alături de fostul premier ungar Viktor Orban şi de europarlamentarul UDMR Laszlo Tokes, Băsescu a fost fluierat de participanţii la o dezbatere atunci când a adus vorba în discursul său despre autonomia locală.
Elena Udrea s-a îndreptat cu gânduri bune spre Gărâna, staţiunea în care se organizează a XIII-a ediţie a Festivaluluii de Jazz. Cum a ajuns aici a fost huiduită de peste 7.000 de oameni. Nici nu a apucat să coboare din maşină şi să se îndrepte către Poiana Lupului, că cei prezenţi au şi început cu huiduielile şi cuvintele urâte. Elena Udrea a încercat să poarte un dialog cu un tânăr care consuma o băutură răcoritoare fără alcool şi pe care l-a sfătuit să încerce „ ceva mai tare pentru că este târziu”. Pentru a scăpa de ţipetele mulţimii, Elena Udrea a fost ajutată, de unul dintre organizatori, să se strecoare la o masă retrasă." -