UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 14 iunie 2009

Adrian Oros este noul presedinte PNL Cluj


Adrian Oros a fost ales vineri seara presedinte al organizatiei municipale a PNL Cluj-Napoca. El a obtinut 235 de voturi pentru, din 250 valabil exprimate, 15 dintre delegatii la conferinta municipala de alegeri votand impotriva. Adrian Oros a fost singurul candidat inscris in cursa pentru aceasta functie, contracandidatul sau, Ioan Petran, retragandu-si candidatura cu o zi inaintea sedintei.

Oros va fi secondat de patru vicepresedinti, respectiv Hadrian Arion, Daniel Pacurariu, Mihai Teaha si Teo Peter Jr. In Biroul municipal de conducere al PNL Cluj-Napoca au mai fost alesi Bogdan Costea, Andrei Dandos, reprezentantui organizatiei de tineret, cetateanul italian Giacomo Dreoni, Aurel Netin, Calin Lupusor, Flaviu Papuc, Victor Salca si Alexandru Stan. Lor li se adauga si ca membri de drept presedintii organizatiilor de tineret si de femei, respectiv Ioan Baldea si Roxana Boar.

Le doresc succes tuturor celor alesi si sa facem o mare echipa!

Oros este de profesie medic veterinar, este membru PNL de doi ani, anterior fiind inscris in PNTCD. El a fost reprezentantul PNL Cluj la alegerile europarlamentare din 7 iunie, fiind situat pe pozitia a 15-a.