UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

miercuri, 13 mai 2009

LIPSA TOTALA DE IMPLICARE A PRIMARULUI APOSTOL

Reprezentantii PSD Cluj au acuzat autoritatile locale de "lipsa totala de implicare" in marcarea sarbatorilor specifice datei de 9 mai, si anume Ziua Independentei de Stat a Romaniei si Ziua Europei, si considera ca acest aspect releva o lipsa de respect si responsabilitate fata de electorat.
"Este pentru prima data cand, in Cluj-Napoca, in data de 9 mai nu este organizat niciun fel de ceremonial militar sau religios de depuneri de coroane si jerbe care sa marcheze cele doua evenimente. Reprezentantii PSD cer municipalitatii sa isi asume lipsa de implicare si sa nu uite pe cei care i-au ales la algerile locale", se mentioneaza intr-un comunicat de presa al partidului.
Primarul Sorin Apostu a infirmat aceste acuzatii , adaugand ca pentru a vedea exact ce evenimente se petrec in oras trebuie sa fii in mijlocul lor. "Ii invitam sa iasa din birouri si sa vada ce se inatampla. Sunt evenimente organizate, aprobate. Neimplicarea se vede si in zonele unde in alti ani era verde de iarba si trandafiri sapati, in acest an toate sunt lasate pe spate,daca dam o tura de oras si ne uitam in sensurile de giratoriu vom observa ca nu se vad florile din iarba.Oare sa fie vina primarului? sau a celor de la spatii verzi?