UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

joi, 23 aprilie 2009

PROFESORII DIN CLUJ PREGATITI DE GREVA


In urma referendumului organizat in utlimele doua saptamani in 14 judete, printre care si Cluj, aproximativ 80% dintre sindicalisti vor sa blocheze examenele nationale (tezele cu subiect unic si bacalaureatul), iar 60% dintre acestia au optat si pentru inceperea grevei generale. Profesorii sunt nemultumiti ca bugetul educatiei a pierdut peste 800 de milioane de lei printr-o rectificare adoptata in 11 aprilie.
La nivelul judetului Cluj au fost alocati initial 371.566 de lei pentru finantarea cheltuielilor. In urma rectificarii bugetare, peste 25.000 de lei au fost taiati din bugetul Clujul, acesta ajungand la 346.018 lei, dintre care 296.889 exclusiv pentru plata salariilor profesorilor.

Vreau sa reamintesc profesorilor faptul ca au pus "botul" in campanie si au crezut ca daca voteaza un FSN cozonaci stau pe gard, insa au avut o mare surpriza. Daca si profesori au pus botul la minciuni ce sa ma astept de la un biet taran la care ii promite cale ferata, pensie marita,cabinet medicain in toate catunele si alte alte gainari si minciuni.

OARE CAND NE VOM DESCHIDE SI NOI OCHII!!!