UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

joi, 9 aprilie 2009

Principele Radu s-a decis să candideze la alegerile prezidenţiale


Principele Radu îşi anunţă candidatura la alegerile prezidenţiale azi , la ora 19.00, la Palatul Elisabeta, potrivit unui anunţ postat pe blogul principelui. De altfel, pe 5 aprilie, întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, Principele Radu nu a exclus această posibilitate.
Principele Radu
"Eu nu sunt un candidat, cel puţin nu în acest moment, şi în momentul în care voi avea un răspuns la această întrebare o voi face cu siguranţă", a spus Principele Radu. Declaraţia a fost făcută la Palatul Elisabeta, acolo unde Principesa Margareta şi Principele Radu s-au întâlnit cu Betsy Myers, consultantul campaniei lui Barack Obama.
Myers a spus chiar că singurul candidat pe care "l-ar susţine la alegerile prezidenţiale din România ar fi Alteţa Sa Regală." Betsy Myers, care s-a aflat la sfârşitul săptămânii în România, la invitaţia Principelui Radu şi a Principesei Margareta, a fost unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai lui Barack Obama, fiind şi director executiv al campaniei sale electorale. sursa newsin