UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

vineri, 24 aprilie 2009

Primarul Juleanu si-a anuntat prioritatile pentru Cornesti


Primarul comunei Corneşti, Dorel Julean şi-a prezentat ieri la Cluj-Napoca, în cadrul unei conferinţe de presă, principalele obiective pe care şi le-a propus la nivelul comunei Cornesti. Julean a precizat că va acţiona cît de repede pentru amenajarea de puncte sanitare la nivelul fiecărui sat din comuna Corneşti şi pentru construirea unui dispensar medical. El a spus că pentru amenajarea punctelor medicale va identifica în fiecare sat un spaţiu de minim 10 metri pătraţi unde medicul de familie să poată acorda consultaţii medicale în fiecare săptămînă. Edilul şef al comunei Corneşti a mai anunţat că o altă prioritate este reabilitarea căminelor culturale din comună, care sînt la ora actuală într-o stare deplorabilă, precum şi finalizarea programului de construire de poduri şi podeţe în comună. “M-am angajat în faţa cetăţenilor să sprijin reabilitarea unor biserici aflate într-o stare precară şi a trei şcoli în care învaţă foarte mulţi copii. Voi demara, de asemenea, o acţiune de împădurire a unei suprafeţe de 300 ha de teren’’, a mai afirmat Julean. Deşi majoritatea consilierilor locali sînt liberali, primarul Julean este optimist în ceea ce priveşte ducerea la îndeplinire a proiectelor sale, spunînd că obiectivele pe care şi le-a propus nu au nevoie se aprobarea Consiliului local.Dorel Julean a cîştigat alegerile locale parţiale pentru funcţia de primar la Corneşti cu 544 de voturi, reprezentînd 50,66% din numărul de voturi exprimate.

Il asigur si eu ca va avea sprijinul consilierilor PNL atat timp cat va face o fapta buna pentru comuna.

As vrea sa mai fac un apel domnului primar prin al ruga sa transmita sustinatorilor si colegilor din PSD Cornesti sa inceteze cu amenintarile la adresa consilierilor localii PNL, agentilor postali ,cat si unor persoane care au reusit sa-si faca o mica afacere care la randul lor adic bani l aConsiliul Local si la Primarie.
Ma gandeam ca daca campania a trecut totul e ok dar se pare ca nu e asa, sper ca in viitorul apropiat se va termina cu aceste probleme si cu amenintarile la adresa unor oameni care si-au exprimat dorinta pentru un alt candidat fie el PNL-ist sau PDL-ist.