UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 26 aprilie 2009

CRIN ANTONESCU LA CONGRESUL UDMR-ULUI


Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca se simte in largul sau la congresul UDMR, desi nu stie o boaba ungureste.Presedintele PNL, Crin Antonescu a expus câteva motive de solidaritate dintre PNL şi UDMR, subliniind că aceste două formaţiuni s-au aflat din 1990 încoace "de aceeaşi parte a baricadei pentru impunerea de drepturi şi libertăţi elementare".Crin Antonescu a mentionat la tribuna congresului UDMR ca: "astazi suntem impreuna in opozitie, maine poate vom fi la putere, dar, indiferent unde suntem, trebuie sa aparam valorile pe care impreuna le-am castigat". Presedintele PNL ,Crin Antonescu a fost indelung aplaudat in momentul in care a dorit sa-i multumeasca premierului Emil Boc pentru rabdarea si eleganta de a ramane dupa ce si-a rostit discursul, dar a constatat ca acesta parasise deja sala. Antonescu si-a incheiat discursul cu precizarea ca nu doreste sa vorbeasca de noua colatie de guvernare, timpul fiind insuficient.
De altfel, discursul lui Crin Antonescu a fost mai bine primit de sala decat cele ale antevorbitorilor sai, presedintele Basescu si premierul Boc.

Congresul UDMR sa desfăşurat la Cluj - Napoca, la el fiind prezenţi sute de delegaţi ai uniunii, lideri ai PSD, PNL şi PDL, dar şi politicieni din străinătate.