UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

joi, 19 februarie 2009

INPARTIREA BUGETULUI PE CULOAREA POLITICA


Parlamentarii de Cluj ai PNL, senatorul Marius Nicoară si deputatii Horea Uioreanu şi Virgil Pop, au constatat ca, dupa trei zile de dezbateri, amendamentele depuse de ei la legea bugetului de stat pe 2009 au fost respinse."Respectivele amendamente au fost depuse in urma consultarii primarilor din comunelor clujene pe care parlamentarii liberali le reprezinta, cu scopul precis de a sprijini dezvoltarea comunitatilor locale. (...) In aceste conditii, comunele clujene care ar fi beneficiat de pe urma acestor amendamente vor fi lipsite de fondurile necesare dezvoltarii", se arata intr-un comunicat remis redactiei de Biroul de presa al PNL Cluj. Parlamentarii liberali sustin ca au fost aprobate doar amendamentele depuse de colegii lor din PSD si PD-L. Ca urmare, liberalii isi vor informa electoratul despre amendamentele respinse de majoritatea parlamentara.Cele mai multe amendamente vizeaza lucrari de amenjare a unor drumuri, alimentari cu apa, reparatii la scoli sau gradinite din comune cu primari liberali, restul fiind solicitari pentru lacase de cult din judet.In judetul Cluj au primit finantare de la buget 50 de biserici, in valoare totala de peste doua milioane de lei. Coloratura politica a primarilor beneficiari este urmatoarele:

sapte primari PDL (pentru 28 de biserici),

cinci primari PSD (pentru 7 biserici),

cate doi primari ai UDMR si PNL (pentru cate o biserica)

doi primari independenti

Acei doi primari independenti au fost amagiti si ei cu ceva pate poate or trece la culoarea portocalie.

De mentionat este faptul ca PNL-ul a castigat numai in judet alegerile si PDL-ul pe Cluj,in concluzie judetul va fi izolat.Poate odata si odata se vor trezi si romani si vor vota UNINOMINAL si bine ,nu vor vota numai sa fie votat.

Ma bucur pentru premierul BOC ca a stiut sa inparta bine bani de la buget desi in urma cu vela luni se plangea ca GUVERNUL TARICEANU imparte banii pe criterii politice.Vreau sa vad cum demonstreaza ca nu a impartit el bugetul pe "clientela".

RUSINE SA VA FIE!