UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

miercuri, 11 februarie 2009

CLUJ NAPOCA, LOCUL I LA DISPONIBILIZARII


Judetul Cluj a ajuns pe primul loc la nivel national in topul disponibilizarilor. Potrivit directorului Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Cluj, Daniel Don, in momentul de fata numarul de disponibilizari a crescut la 5.000 de oameni. „Si daca nu puntem la socoteala disponibilizarile de la Bechtel, care nu se mai fac, suntem pe primul loc in tara la disponibilizari”, a precizat Daniel Don. Ultimele disponibilizari anuntate la Cluj sunt cele ale firmei de curierat rapid Agger Expres care disponibilizeaza 232 de angajati, producatorul de incaltaminte Norma Carm, care a concediat 56 de persoane, si unele firme de constructii, dupa cum a anunat Daniel Don.
Cat priveste locurile de munca disponibile, Daniel Don catalogheaza ofertele drept „slabute”. Acesta spune ca la nivelul intregului judet sunt scoase la concurs aproximativ 300 de posturi vacante. „Majoritatea sunt pentru vanzatori, agenti comerciali sau muncitori necalificati. Pentru persoane cu studii superioare sunt doar noua posturi disponibile”, mai adauga Don.

Probabil acest lucru se datoreaza proastei guvernare de la CJC,in urma cu aproximativ un an ,in timpul cand CJC era condus de Marius Nicoara,era pe locul I la nivel economic.De fapt ce sa ne asteptam de la actualul presedinte CJC care nu a fost in stare sa administreze un CLUB DE FOTBAL...nu un judet.

OAMENI BUNI! VOTATI OMUL NU PARTIDUL!VOTATI FAPTELE NU VORBELE! VOTATI NICOARA PRIMAR!